2011. július 29., péntek

Szivattyú motorvédő "túláram,szárazonfutás,áramszü - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó a képen látható ÚJ!!! MV - 1BR típusú Szivattyú motorvédő 220volt 1 fázisú motorokhoz , túl áram, túlfeszültség, áramszünet védelem. Terhelhetőség max 10 Amper.
Egyszerű installálás kezelés.
A készülék üzembe helyezése:
1. A 4db. csavart kioldva a fedélt eltávolítjuk.
2. A motor tápkábelének végeiről a szigetelést eltávolítjuk oly mértékben hogy az a panelen levő sorkapocsba a csavarokkal rögzíthető legyen.
3. A 0 jelöléshez a kék színű vezetéket , vonalkázott jelöléshez a zöld-sárga vezetéket , L jelöléshez pedig a fekete vagy barna"fázis" vezetéket a sorkapocsban levő csavarokkal rögzítjük.
4. A mellékelt 9V elemet csatlakoztatjuk a megfelelő helyre a panelon.
5. A panel felsőfelén található egy kis műagyagszigetelésű kettős érintkező "Jumper"  ezt eltávolítjuk.
6. A burkolatot nem helyezzük vissza hanem a készüléket a hálózatba bedugjuk , amikor a motor kb. egy perce már üzemel azaz a névleges terhelésen működik. Az eltávolított érintkezőt vissza helyezzük. A készüléket kihúzzuk a fedelet a 4Db. csavarral vissza rögzítjük.
Innentől a készülék automatikusan felismerve a motor terheléses üzemű áram felvételét azt egy előreprogramozott érték szerint figyeli. Probléma esetén fény és hangjelzést ad.
Ha probléma történik a készülék mind addig jelez és a motortól a hálózati áramot lekapcsolja, míg a készüléket a hálózatból ki nem húzzuk és a készülék alján levő "RESET" gombot be nem nyomjuk. Ennek megtörténte után természetesen a motort meg kell vizsgálni mi okozta a problémát. Pl. szárazonfutás azaz nincs víz a szivattyúban, túláram azaz megszorúlt a szivattyú stb.
A készülék ezen részén ahol az érintkező is van 9 voltos feszültség van mindössze azaz áram ütés nem történhet. Így a bekötése nem igényel szaktudást. Ennek ellenére a Bekötést javaslom szakemberrel elvégeztetni!
Kérdezz ha valamire kíváncsi vagy a termékkel kapcsolatban!!!
Posta költség ajánlott levélként 395Ft. Egy Db-ra értendő!
Kérlek nézd meg  termékeimet is !!!


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-17 05:00
. Szivattyú motorvédő "túláram,szárazonfutás,áramszü - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos