2011. augusztus 26., péntek

A Hazafi - Mel Gibson, Heath Ledger - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Tartalom: eredeti dvd film jó állapotban
Magyar szinkronnal és felirattal
Benjamin Martin igazi harcos volt: kegyetlen, kiismerhetetlen, engesztelhetetlen. Mindez azonban már a múlté, felesége mellett megtanulta a nyugalom szeretetét, és amióta özvegyen neveli hét gyerekét, arra is rájött, hogy a béke létszükséglet számára.
Az amerikai függetlenségi háború azonban nem kedvez a kívülállóknak. Az angolok vöröskabátosai elérik azt a farmot is, ahol az egykori katona családjával át akarta vészelni a kegyetlen időket. A legnagyobb fiú, Gabriel pedig másképp gondolkodik, mint apja: kerüljön bármibe, a függetlenséget akarja szolgálni. Aki veszélybe került, meg kell védeni, akinek baja esett, meg kell bosszulni - ha eljön az idő, Benjamin Martin újra fegyverbe szólítja régi harcostársait, és elindul, hogy az őrült háborúban megkezdje a maga őrült hadjáratát, és vérbe borítsa a hadszínteret.
Az elmúlt évek legnagyobb akciófilmjeinek (A Függetlenség napja, Godzilla) rendezője, és az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb akciósztárja - Mel Gibson -, valamint a Ryan közlegény megmentése írójának - összefogása garantálja a film sikerét!
Extrák a lemezen:
A rendező (Roland Emmerich) és a producer (Dean Devlin) közös audiokommentárja
7 kimaradt jelenet akár Emmerich és Devlin kommentárjával is
Interaktív bepillantás a film trükkjeinek készítésébe, öt kulcsjelenet felépítésének elemzésével. Akár a fő trükkmester, Stuart Robertson kommentárjával is!
Az igazi hazafik - interjú a szereplőkkel, a rendezővel, az íróval és a jelmeztervezővel
A háború művészete - Így készült a film
Vázlatrajzok
Fotógaléria
Animált menük



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 06:20
. A Hazafi - Mel Gibson, Heath Ledger - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Fontos