2011. augusztus 25., csütörtök

Új Amway SA8™ Baby Bébiruha-mosópor - Jelenlegi ára: 8 350 Ft

Környezet- és bőrbarát.
Ez a gyermekorvosok, allergológusok és bőrgyógyászok által tesztelt gyengéd formula tökéletesen megfelel a kisbabák érzékeny bőréhez, ugyanakkor rendkívül hatékony a fehérje-alapú foltok eltávolításához. Növényi és ásványi eredetű természetes tisztítóanyagokat tartalmaz. Az új kiszerelés 88 mosásra elegendő mosóport tartalmaz.
Tulajdonságok:
Az SA8™ Baby Bébiruha-mosópor koncentrált, így maximális tisztítási eredmények mellett minimális mértékben szennyezi a környezetet. Minden hőfokon tisztít 30º és 95º C között. Ez a foszfát-mentes mosópor tökéletesen kiöblíthető, így nem hagy maga után irritáló mosószermaradványokat. A foltok eltávolításához természetes enzimeket használ. Az SA8 Baby bébiruha-mosópor aktív oxigén-alapú fehérítőt használ a makacs baba-foltok, például a szerves vagy fehérje eredetű foltok, illetve a testnedvek okozta szennyeződések eltávolítására. Megújuló erőforrásokból származó természetes vízlágyítót tartalmaz. Összetételét gyermekgyógyászok tesztelték, amely biztosítja, hogy tökéletesen megfelel a legfiatalabb és legérzékenyebb bőrre.
Használati javaslat:
Az SA8™ Baby Bébiruha-mosópor ideális minden háztartási szennyes, például ágynemű, törülközők, pelenkák és ruhák mosásához. Válogassa szét a ruhákat színek, anyagok és a szennyezettség mértéke szerint. Előkezelje a foltokat (tej, tápszer, vér) SA8 Pre-Wash Előmosó spay-jel, vagy 20 ml SA8 Baby Bébiruha-mosóport egy tál hideg vízben feloldva, és a ruhát körülbelül 30 percig áztatva. A ruhákat a javasolt legmagasabb hőmérsékleten mossa ki. Ha az SA8 Baby Bébiruha-mosópor mellett klóros fehérítőt is használ, az csökkentheti az oxigén-alapú fehérítő hatását. Ha további fehérítésre van szükség, használja az SA8 All Fabric Bleach Fehérítő- és tisztítószert. Figyelmeztetés: Ha a terméket kézi mosáshoz használja, használat után mindig alaposan mosson kezet.
Mennyisége: 3 kg.
Ha bármilyen Amway terméket szeretnél vagy információt róluk, írj nyugodtan.



Jelenlegi ára: 8 350 Ft

Az aukció vége: 2011-09-12 01:13
. Új Amway SA8™ Baby Bébiruha-mosópor - Jelenlegi ára: 8 350 Ft

Fontos