2011. szeptember 24., szombat

Indesit BA35 FNF HIBÁS hűtőgép - Jelenlegi ára: 1 Ft

1Ft!
Pár napja vettem, mert egy hasonló Indesit hűtőnk van, és törött a mienk két polca,   polc pótlásra szerettem volna használni, de hogy a fene enné meg, nem jó a polca a mienkbe, így ezt is el lehet vinni, akár 1Ft áron, csak tűnjön el. Sajnos nem tudok az előéletéről semmit, mert nem volt lényeges.. csak 2 átkozott polc kellett volna belőle, de az se jó az mienkbe : (
ROSSZ!, ALKATRÉSZNEK!
komplett leírás:
http: //www. indesit. co. uk/_pdf/booklets/02/25/19505954900_UK. pdf
Bedugom, 3 LED villog az elején, kb 8 perc, elindul a kompresszor, szépen csendben megy, majd bekapcsolnak a ventillátorok, így megy jó darabig, de hűteni egy fokot nem hűt, se lent, se fent. Szerintem gázhiányos, a jelenségből erre következtetek.. Tehát hibásként eladó, a képen látható állapotban. kívülről szép állapotú felső fele belül újszerű, 1 polc hiányzik. Alsó fagyó része 3 fiókos, 1 tökéletes, egy repedt, egy meg hiányos, Ahogy minden műanyag fiókos.. No Frost-os, elektronikus vezérlésű gép.
Gari, visszavásárlás nincs. Elszállítás a vevő feladata, nem tudom vinni sehova.
Ha valami kell belőle, licitálj. Ha vidéki vagy, és mondjuk kell belőle az elektronika, vagy a kompresszor, szakszerűen kiszedem, és elpostázom, a többit meg neki adom a lomtalanítóknak. De mérete miatt AZ EGÉSZ GÉPET NEM TUDOM POSTÁZNI, és NEM ADOM FUTÁRRAL SEM FEL! tehát ha alkatrész kell, ajtó, polc, ventilátor, kompresszor, elektronika, kérdezni sem kell, licitálj. Ha megnyered, szólsz, hogy ez meg az kell, ami standard postai csomagba belefér, feladom, 1050Ft áron, de ismétlem, NEM AZ EGÉSZ HŰTŐGÉPET! és csak a vevő felelősségére postázok.
Meghírdetve csak egy alkalommal lesz, utánna az első lehetőségkor a fémgyűjtők viszik el!
Átvenni kizárólag egyeztetett időben Budapest XXIII kerületben lehet!
Kérlek, csak abban az esetben licitálj, ha a termék pontosan az, amire szükséged van és meg is szeretnéd vásárolni, ellenkező esetben kénytelen leszek negatív visszajelzést adni. A termék saját tulajdonú. Garanciát a licitált termék(ek)re az EU Jogszabályok értelmében magánszemélyként nem áll módomban adni, a leírást a legjobb tudomásom szerint készítem el, és törekszem a termék(ek) minden tulajdonságát, jellemzőjét egyértelműen közölni. Kérlek, ha megnyered a terméket, magadtól jelentkezz 3 napon belül!!! Törekedjünk az adásvétel mielőbbi lebonyolítására. Határidőt nem szabok, de ne húzzuk hetekig : )
Nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 18:30
. Indesit BA35 FNF HIBÁS hűtőgép - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos