2011. szeptember 26., hétfő

Szívzűrök - Jelenlegi ára: 1 180 Ft


Szívzűrök
Totál beléd zúgtam!
Miley imád együtt lenni a legjobb barátnőjével, Lillyvel. Kivéve néha, amikor Lilly túlságosan fiúként viselkedik. Miley annyi kajadobálást és böfögőversenyt látott már, hogy egy életre elege lett belőlük. De amikor Lillyre felfigyel Matt Marshall, aki régóta tetszik neki, a lány kész arra, hogy Miley igazi lányt faragjon belőle. A titkos életéből, Hannah Montanaként felszedett divattrükköket felhasználva Miley a fiús Lillyből seperc alatt igazi csajos csajszit csinál. Hirtelen az összes srác az új Lilly körül legyeskedik. Kivéve egyet: Mattet. Vajon Lilly rájön, mit rontott el, mielőtt végleg elveszíti őt?
SZERZŐ: M. C. King
KIADÓ: Egmont Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 112
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 180 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 05:45
. Szívzűrök - Jelenlegi ára: 1 180 Ft

Fontos