2011. október 31., hétfő

SOLAR Globetrotter rod pod - Jelenlegi ára: 95 000 Ft

Eladó SOLAR Globetrotter rod pod gyári táskájában tartozékaival plusz kiegészítőkkel
Eredeti angol minőségi saválló rozsdamentes acélból készült profi rod pod, sajnos már nem gyártják de még mindig keresett bojlis állvány típus, melyet az utódja (Worldwide) sem tudott felülmúlni!
Tartozékai:
- 4db normál láb,
- 2db hosszú láb,
- 1db tripost,
- 1db singlepost,
- gyári szállítótáska.
Plusz kiegészítők:
- 1db tripost (plusz rögzítőcsavaros),
- 2db 3 botos buzbar,
- 3db B-Cup Stainless Steel bottartó csésze
- Solar rod pod kulcs.
Nagyon szép megkímélt és hibátlan állapotban van, amennyiben igazi ritkaságot és kuriózumnak számító bojlis állványt szeretnél akkor ne keress tovább, mert megtaláltad! Ez az állvány nem lötyög, nem nyaklik, stabilan és gyorsan felállítható bárhol bármilyen terepen, nem rozsdásodik be és nem törik el, évek múlva is tökéletesen használható állapotban lesz!
Kizárólag csak az állvány a felsorolt gyári tartozékaival és kiegészítőivel az aukció tárgya!
A minimálárát egyenlőre nem fedem fel, amennyiben az ajánlat eléri a minimálárat vagy megközelíti azt és számomra elfogadható akkor az aukciót hamarabb is lezárom! Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok figyelmen kívül hagyom!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki az aukció lejártát követően azonnal át tudja venni vagy a termék árát utalással rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni, ezt licitnél kérem figyelembe venni!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***


Jelenlegi ára: 95 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 22:28
. SOLAR Globetrotter rod pod - Jelenlegi ára: 95 000 Ft

Fontos